Παροχές

Μεταφορά: οι προγραμματισμένες ώρες και τα ακριβή σημεία επιβίβασης και αποβίβασης των παιδιών από το λεωφορείο του Παίζω και Μαθαίνω καθορίζονται κατά την εγγραφή του παιδιού. Σε περίπτωση απουσίας του παιδιού ή οποιαδήποτε αλλαγής θα πρέπει να ενημερώνεται η συνοδός στο τηλέφωνο του σχολικού ή τη γραμματεία του Παίζω και Μαθαίνω. Τα παιδιά παραδίδονται από τη συνοδό του λεωφορείου στο γονέα ή σε πρόσωπο που έχει υποδειχθεί από το γονέα.  Σε περίπτωση αναγκαίας αλλαγής του προσώπου, ο γονέας θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με τη γραμματεία και να ορίσει τα στοιχεία ταυτοποίησης του ατόμου που θα παραλάβει το παιδί

Περιοχές που εξυπηρετούνται: πόλη της Ρόδου, Ιξιά, Ιαλυσός, Κρεμαστή, Παραδείσι, Θεολόγος, Σορωνή, Δαματριά, Μαριτσά, Παστίδα, Φαληράκι, Κοσκινού, Καλυθιές, Αφάντου, Κολύμπια. Η συνεργασία των γονέων σε θέματα συνέπειας των ωραρίων είναι απαραίτητη καθώς και η μη αλλαγή των δρομολογίων.

Διατροφή:  το φαγητό μας (πρωινό και μεσημεριανό) ετοιμάζεται στην κουζίνα μας, και σας κοινοποιείται γραπτώς κάθε τρίμηνο υπογεγραμμένο από τη διατροφολόγο και τον παιδίατρο του Παίζω και Μαθαίνω. Καθημερινά ενημερώνουμε για την ποσότητα του φαγητού που έφαγε το παιδί μαζί μας και τις δραστηριότητες του.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί (νηπιαγωγοί, βρεφοκόμοι, γυμνάστρια)

ΙΑΤΡΕΙΟ

-ο παιδίατρος μας συνεργάζεται με το σχολείο μας μία φορά το μήνα

– λογοθεραπεύτρια

-μουσικός

– η διατροφολόγος μας οργανώνει βιωματικά σεμινάρια με τους γονείς και παρέχει τις γνώσεις

της στις παιδαγωγούς μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ενημέρωση γίνεται καθημερινά μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Επίσης υπάρχει προκαθορισμένη ημέρα συνεργασίας της κάθε παιδαγωγού με τους γονείς

του τμήματός του.